Nespokojená rybka

Nespokojená rybka

Anotace: Hurá na lepší.

Stěžuje si malá ryba,
že ji břicho studí,
horský potok byla chyba,
též prý se tam nudí.

Teplé moře moc ji láká,
kdepak proudy chladné,
krásně se tam rybkám cáká,
touhou přímo vadne.

Na cestu hned vyrazila,
rychle míří k cíli,
na slanečka se změnila,
díky její píli.
Autor Psavec, 22.03.2014
Přečteno 1351x
Tipy 8
Poslední tipující: Zrska, enigman, andílek, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždycky slaneček...?
nebo to byl sameček?:-)

22.03.2014 20:23:33 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí