Kulka pro Sama

Kulka pro Sama

Anotace: .....

Kovboj Sam
Vláčí prérií svou zbraň
A to proklatě nízko
Nemá již síly
Jeho kůň zdá se
Brzy vysílí….
Přijede do městečka,
kde v dobrém rozmaru
po probdělé noci
vše vystřílí…
Pak v saloonu poručí si
Whisky dvojitou
Žízeň takovou
Neměl ani Manitou…
Sedne na koníka
A dá městu Sbohem
Celý den pak klopýtá
Než rozdělá oheň
Na klacku pak upeče si
zvěřinu lovenou
Přepadnou ho Indiáni
Sotva stojí na nohou
Dostal kulku mezi oči
Nestačil ani natáhnout kohoutek
Lepší smrt snad ani nemohl mít
Byl hledaný pro loupež !
Autor v.hercik, 23.03.2014
Přečteno 863x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí