Dvě pro děti

Dvě pro děti

Anotace: Co takhle dát si rispet.

Mlsný zajíc

Mladý zajíc na pařízku
vesele si skáče,
okusuje mladou břízku
ona mízou pláče.

Zaječice hned ho hřeší,
pohlavkem ten problém řeší.

Potom domů žene,
mládě nezkušené.


Žravá myška

Jedna šedá myška
ve spíži zas slídí,
hledá mls do bříška,
plno dobrot vidí.

Nepřemýšlí malá,
jenom moc se cpala.

Neproleze dírou,
jíst se má vždy s mírou.
Autor Psavec, 11.06.2014
Přečteno 1481x
Tipy 4
Poslední tipující: střelkyně1, AndreaM, Martinecka23, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je krásné psát pro děti:)

24.06.2014 13:19:31 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí