Trpaslíci v zimě

Trpaslíci v zimě

Anotace: Znáte všechna jména trpaslíků?

Zimní čas je doba skvělá,
trpaslíkům radost dělá,
brusle ihned vyndali,
na rybník pak spěchali.

Piruety Štísko točí,
na Sněhurku dělá oči,
Šmudla dělá roznožku,
okouzlil i stonožku.

Kýchal, Stydlín to jsou borci,
podobni jsou ledoborci,
pády jim však nevadí,
jen je bolí pozadí.

Prófa též se osměluje,
dlouhé skoky nacvičuje,
Rejpal jezdí pozadu,
zas má špatnou náladu.

Dřímal padá každou chvíli,
nelze mu však upřít píli,
stěží ale zahání,
tohle věčné dřímání.

Večer potom domů míří,
jejich smích se lesem šíří,
Sněhurka jim uvaří,
mají úsměv na tváři.
Autor Psavec, 01.12.2014
Přečteno 3374x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, snupicek, básněnka, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bylo jich fakt jen sedm?
podpis : Glum:-)

01.12.2014 21:45:40 | básněnka

Snehurka a sedm trpasliku hezky a ja ji znam i jinak ale ta je jen po 22hod.vhodna ;-) fajn psavce :-)

01.12.2014 17:41:23 | xoxoxo

já znám ještě Čudlu...

01.12.2014 13:24:45 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí