Zvířátka kolem nás

Zvířátka kolem nás

Anotace: Příroda nás baví.

Kvočna

 

Stěžuje si kvočna kvočně,

jaké teď má trápení,

její děti, nezbedníci,

pořád jsou prý zmáčení.

 

To je práce hospodyně,

v tom je fígl celičký,

místo kuřat, milá zlatá,

hlídáš malé kachničky.

 

 

Komářice

 

Každý zná tu komářici,
co si ženich bere,
starý komár nechtěl říci,
jak ho to moc žere.

 

Občas na ní dělal oči,
úspěch ale žádný,
jen s milým se vždycky točí,
což je důkaz pádný.

 

Za čas ale komářice,
dala muži vale,

její děti na rybníce,
však nás koušou stále.



 

 

Autor Psavec, 24.01.2015
Přečteno 1874x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., jitka.svobodova, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý...:-))

25.01.2015 21:41:06 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí