Bylo nám osm

Bylo nám osm

Anotace: ......

Stačí se jen porozhlédnout,
co na světě je krás
A bez příkras!
Se hory zelenají,
bory šumí a moře bouří...

Dnes je nám krásných osm let
již nemažou nám rodiče
kolem pusy med
Chléb namažeme si již máslem sami
Víme, kdo byl i je slavný !
Kdo kraloval i vládl světu
kdo umí nejlepší omeletu
A, že maminka je jenom naše
navaří nám s tatínkem hrnec vtipné kaše
Autor v.hercik, 17.02.2015
Přečteno 1460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí