Mlsný šneček

Mlsný šneček

Anotace: Salátek chutná.

Leze šneček, nahlas funí,
na louce se myška sluní,
šnečí rychlost ta je k pláči,
koukni, jak tu myšky skáčí.

 

Netřeba mi spěchat, myško,
já mám právě plné bříško,
křehký salát na zahrádce,
ten mi chutnal velmi sladce.

 

Jak tak mlsám přes poledne,
za domek mě ruka zvedne.
to se jeden vážně diví,
když ho hodí na kopřivy.

 

Těžko tomu můžeš věřit,
jak jsem tohle mohl přežít,
smutně končí moje hody,
právě mířím na jahody.




Autor Psavec, 09.04.2015
Přečteno 1321x
Tipy 8
Poslední tipující: A42, básněnka, jitka.svobodova, Martinecka23
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toto je moc krásná báseň. Kdo je autor

17.04.2015 21:10:58 | RawrItsJanae

se tomu šnečkovi nedivím,jahody bych si taky dala:-)

12.04.2015 08:24:12 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí