pampeliška

pampeliška

Anotace: ahoj

Pampeliško v kamení
rosteš jenom tak
nebo je to znamení
které halí zrak

pampeliško malá
slunce žluté
kdo se o tě stará
na tom světě krutém

pampeliško v kamení
snad si tady náhodou
v tobě se vše promění
a starosti jsou za vodou

Výsledek obrázku pro pampeliška kreslená

 

Autor Akyš, 04.05.2015
Přečteno 1464x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí