Smutná stonožka

Smutná stonožka

Anotace: Malý dárek.

Stonožka teď doma kvílí,
slzy kanou každou chvíli,
smutně kouká do kasičky,
nemá kačky na botičky.

 

S obuvníkem stálé sváry,
zachrání ji pouze čáry,
nechce rychle boty spravit,
až po svátcích má se stavit.

 

Letos byla velká nouze,
pod stromkem jeden pár pouze,
přemýšlí, jak se s tím srovná,
bručí slova nespisovná.

 

Řešení však brzy našla,
do charity ihned zašla,
každý pár má barvu jinou,
přesto chrání ji před zimou.

Autor Psavec, 25.12.2015
Přečteno 2476x
Tipy 6
Poslední tipující: Akrij8, Juan Francesco de Faro, Helen Zaurak, MARKO, Nikita44, Papagena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chudák ten co jako nevěstu, vybere si stonožku:))

25.12.2015 18:59:34 | Papagena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí