Zdravé mlsání

Zdravé mlsání

Anotace: Jistě máme doma ještě dost ovoce.

Datle, fíky, mandarinky,
ještě kokos od maminky,
pomeranče, jablíčka,
přidala zas babička.

Ananas a kiwi k tomu,
z obchodu si nesu domu,
papáju též přibírám,
pečlivě vše vybírám.

Grep je dobrý na trávení,
bez banánů svátek není,
karambolu z Asie,
ať si pusa užije.

Avokádo zdobí mísu,
pomelo na seznam píšu,
mango přidám po roce,
vždyť jsou tady Vánoce.

Autor Psavec, 28.12.2015
Přečteno 1661x
Tipy 3
Poslední tipující: Akrij8, Helen Zaurak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mňam, to je chutná básnička! :-))
Děkuji :-)

29.12.2015 13:03:16 | Helen Zaurak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí