Vrána Krákorka

Vrána Krákorka

Anotace: Sonet pro děti.

Vidím vránu Krákorku,
jak nám skáče po dvorku,
lidí se vám neleká,
na okno vždy zaklepá.

Každý den k nám přiletí,
nebojí se zajetí,
za pamlsek děkuje,
velice se raduje,

Krákorka je mazaná,
občas bývá schovaná,
když však vidí mističku,
spustí svoji písničku.

Kráá, kráá, Krákorka,
přiletěla do dvorka.

Autor Psavec, 02.05.2016
Přečteno 1482x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Mácha, Malá mořská víla, MARKO, Lioness, Móny
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))

03.05.2016 15:57:12 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí