Léto

Léto

Anotace: báseń o létě

Květy kvetou,louka voní,
v dáli slyším dupot koní.
Na chviličku zastavím se
a ulehnu do trávy,
vnímám svoje teplé líce,
zpívající cikády.

Ze vsi slyším zvony znít,
zpěv ptačí mě konejší,
nechávám si jen tak snít,
tys nahoře moudřejší.

Letní vánek zlehka vane,
hladí křídla motýlí.
Léto...moje milované,
pozastav se na chvíli.
Autor vagness, 18.05.2016
Přečteno 1795x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař, Mácha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný popis léta, za chvíli je to tady :-)

18.05.2016 20:35:42 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí