Báseň zimní

Báseň zimní

Anotace: jedna zimní

Zvonky zvoní,zvony zní,
blíží se den vánoční.
Oprášíme staré saně
a zvoláme:,,Hurá na ně".

Nasadíme čepice
a jdeme do vánice.
Vítr fouká,děti křičí:
,,To to jede,to to fičí".

Saně si to z kopce míří,
sníh se kolem nás jen víří.
Už jsme jako sněhuláci,
tváře rudé jako raci.

Místo nosu rampouch máme,
teplý čaj si doma dáme.
Schoulíme se pod peřinu,
jak my máme rádi zimu.
Autor vagness, 19.05.2016
Přečteno 5637x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí