Co je svět?

Co je svět?

Anotace: báseň o světě pro větší děti

Svět je první jarní květ,
svět je cesta tam a zpět.
Svět to je,když chodíš bosa,
kouzlo noci,ranní rosa.

Svět to je i ptačí zpěv,
vůně louky,radost,hněv.
Svět je místo pro lásku,
i korálky z oblázků.

Svět jsou schody do nebe,
které jsou tu pro tebe.
Autor vagness, 23.05.2016
Přečteno 3086x
Tipy 5
Poslední tipující: InVETA, Sofia Filein, Lioness, vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí