Ve škole

Ve škole

Anotace: Báseň o škole i když sou prázdiny

usedají děti do svých lavic
ve škole naučí se víc
berou do ruky tužky,křídy
budou dětí plné třídy

Oni píší na tabuli
proti jejich vůli
Děti se těší na přestávku
až budou číst pana Kafku

Děti se učí násobilku
však jí umí za chvilku
Umí však do sta počítat
nebudou proti číslům nic namítat

Konec hodiny zvonek ohlásil
všechny žáčky v mžiku spasil
Vědí že je konec školy
běží domů dělat úkoly
Autor Petr27, 12.07.2016
Přečteno 3563x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí