Pouštění draků

Pouštění draků

Anotace: báseň o pouštění draků

Děti pouští draky na stráni
chladný vítr jim tiše zpívá
jako všichni kluci správní
let draků každý prožívá

Ve větru zamotaly se provázky
draci však letí k výškám
na kopci jsou slyšet hlásky
jenž rozléhají se k špičatým vížkám

Draci papíroví uvízly na drátech
odkud však nemohou dále vzlétnout
pokoušíc je strhnout zkouší mnohokráte
dětem nezbývá než si povzdechnout
Autor Petr27, 21.03.2017
Přečteno 1768x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já četla knihu Lovec draků, plakala jsem...

21.03.2017 22:41:48 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí