Žába

Žába

Anotace: Verše o mém setkání s žábou.

Na palouku žábu vidím, malinko se ale stydím, stydím se však nevím proč, proto říkám žábě.Skoč!
Žába na mne kouká hloupě, žlutá je jak růže poupě, skákat se jí vůbec nechce, přitom by to zvládla lehce.
Pořád na mne hloupě kouká, asi jí tak trochu houká, možná když se otočím , ona hop a odskočí.
Otočil jsem svoje tělo, potom nevím co se dělo, šlápl jsem si na tkanici, a upadl na silnici.
A ta žába? Využila situace, nespatřím jí nikdy více.
Autor František Jonák, 20.04.2017
Přečteno 2017x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí