Odstraněná zeď

Odstraněná zeď

Topím se v oblacích,
dýchám tu páru,
čekám až obzorem prořízne ráno,
není tu naděje,
není tu radost,
to, co je napsáno, musí být dáno.

Kobylky na loukách,
kobylky v městech,
když hvězdy luceren rozzáří noc,
hledači pokladů,
hledači názorů,
není tu odvahy, zbyla jen moc.

Kolibřík na květu,
sasanka v hloubce,
to co je před námi málokdo tuší,
medůzy, korýši,
vorvani, žraloci,
nesmíš mít odvahu.
Musíš mít duši.
Autor Poeta ze světa, 14.02.2018
Přečteno 1204x
Tipy 5
Poslední tipující: Laika, Anděl, KeepTheFlameBurning, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí! *ST*

14.02.2018 15:38:52 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí