Strach na znamení

Strach na znamení

Anotace: ...

Jen jednou hlasem
smysly zvolna šálí
tichounce přichází
něžně tě svádí
čím víc
budeme lhát
tím větší spád
má odpoutání od zásad
Zda-li nelze podlehnout
dřív
než se zvednou
stavidla vášně
a rozpářou
co důvěra si vydobila
zmar a strast a kocovina
Autor ricda, 21.06.2018
Přečteno 1180x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí