O jablíčku

O jablíčku

Anotace: Jablíčko na cestách

Jablíčko na cestách

Valilo se jablíčko po pěšince dolů,
potkala ho hruštička, pojď půjdeme spolu.
To už modrá švestička za nimi se dere,
Vezměte mě taky ssebou, už mě to tu….nebaví.

Cestička je zavedla k hrázi u rybníčka
z vody vystrkuje tam hlavu maličká rybička.
Z její malé tlamičky vypadla krátká věta,
vezměte mě prosím ssebou, chci taky jít do světa.

To nepůjde rybičko, na to nemáš vlohy,
podívej se na sebe, vždyť ty nemáš nohy.
Autor LapkaK4B, 18.07.2018
Přečteno 2116x
Tipy 5
Poslední tipující: život je pes, Kapka, danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezké.

18.07.2018 20:50:30 | Kapka

Hezoučké, chválím švestičku, že nemluví sprostě. Pobavila jsem se a dávám ST.

18.07.2018 19:20:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí