zaječí

zaječí

Anotace: Zaječí

Z mechu a kapradi postaví domeček z jehličí okrasny dvoreček...okolo listi a vetvičky ktere vykouzli stromečky...uprostřed dvorečka maličky rybniček ve kterém pluje si kapřiček...ušaty zajíc a jeho obydlí bez paní zajicove sám bydlí...děti se odstěhovaly co nadělá...domácí práce on ma rád pomůže mu kamarád...silný mohutný jezevec pán lesní král...když je potřeba síly nezahálí ani chvíli...
Autor kikin87, 22.07.2018
Přečteno 1265x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí