Hravé štěňátko

Hravé štěňátko

Anotace: Asi mu bylo smutno.

Malý Karlík říká plačky,
poztrácely se mi hračky,
určitě je šotek schoval,
škodolibě se radoval.

Kdepak šotek, Karlíčku,
plyšáky máš v košíčku,
hravý Alík ti je vzal,
vidíš, jak je okousal.

Karlík hračky zabavuje,
štěňátku pak vyhubuje,
jednu dám ti na zábavu,
nevěš proto smutně hlavu,

Štěně nemá náladu,
přišlo o část pokladu,
potom zvedlo nožičku,
udělalo loužičku.

 

 

Autor Psavec, 25.01.2019
Přečteno 1581x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Frr, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé...:)

25.01.2019 19:25:06 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí