Čaroděj

Čaroděj

Anotace: Já jsem ten čaroděj...

Já jsem ten čaroděj
jen se má vůle děj,
jsem malý čaroděj
znám kouzel habaděj.
 
V kotli míchám odvar
aby zlý sen odvál,
vymýšlím nové té
co lidem pomůže.
 
Masti na neduhy
a zlato na dluhy,
lék na vše nemoci
na spaní za noci.
 
Vařím tu kloktadlo
to bude na všechno
a proto utíkám
přísady posbírám.
 
Pro kousíček ticha
tam do lesa spěchám
a červíka z hrobu
jako krtek hrabu.
 
Chvátám pro tmu černou
tam za bránu městskou,
slzu štěstí z tváře
jeden list ze snáře.
 
Prášek který létá
kousek vůně léta,
plátek hadí kůže
kapku rosy z růže.
 
Políbení z lásky
od počestné krásky,
vodníkovy stuhy
čtyři barvy duhy.
 
Až to vše budu mít
musím to uvařit,
bude to nápoj lásky
nebo krém na vrásky.
 
Já jsem ten čaroděj
jen se má vůle děj,
jsem malý čaroděj
znám kouzel habaděj.
 
Autor milda0043, 22.02.2019
Přečteno 1006x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí