Kocour

Kocour

Anotace: Potkal kocour kočičku...

 


Potkal kocour kočičku

co číhala na myšku,

jakpak se máš micko

nechtěla bys mlíčko?

 

Micka kývla, řekla mňau 

a mourek ji vede dál,

kolem plotu, na dvorek

vedl micku kocourek.

 

Po žebříku pod střechu

přímo k svému pelechu,

zde bydlím milá micko

a hnedle nalil mlíčko.

 

Jenom co se napila

mourek na ni dotírá,

pojď se mazlit micinko

pohrajem si malinko.

 

I ty mlsný kocourku

koťata máš na dvorku,

za mlíčko na oplátku

dám ti myšku ke svátku.

 

Doma máš svou micinu

s tou si založ rodinu

a měj plno koťátek

mě, vyprovoď ze vrátek.

 

S tebou chci mít koťata

micinu dám za vrata,

i ty jeden divochu

šli si hrát do pelechu.

Autor milda0043, 24.03.2019
Přečteno 673x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí