Šnek

Šnek

Anotace: Pro úsměv

šnek.

Předělala jsem básničku.
Ty, šneku!
Ukaž hlavičku!
Pro sluníčko!

Lezeš si jako pán
a já Tě ráda mám.
Nejsi žádný hastrman!

A tak si lez dál
a já Tě v duchu pochovám!
Autor mkinka, 17.08.2020
Přečteno 571x
Tipy 2
Poslední tipující: Ijcro, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí