Velikonoce.

Velikonoce.

Anotace: Ze sbírky Jaro 2021.

Milé vejce.
Usmívá se.

Malované v kráse.
Symbol jara.

Od časného rána.
Milá děvečko,
ty rozdělíš vajíčko.

Však slepička Ti brzo snese
a šťastně bude v celé chase.

Není ohraná žádná písnička.
Velikonoce svátky sluníčka.

Píše skromná kočička.
Autor mkinka, 02.04.2021
Přečteno 484x
Tipy 7
Poslední tipující: kikin87, Poetik, Iva Husárková, J's .., Koala
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná velikonoční. Právě teď po přečtení na mě přišla velikonoční nálada.

02.04.2021 18:27:10 | Koala

Děkuji mnohokrát.

02.04.2021 21:59:09 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí