O kočičce.

O kočičce.

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021.

Ráno vstala,
kočička malá,
oči si promnula
a lehce zpívala.
Pak packou psala,
aby ráno pohladila
a do čistého nebe
na sluníčko zamňoukala.

A tak zpívá kočička,
že je křehká a miloučká.
Krásně se přitulí.
V peřinkách dobře je
ve správné posteli.
Autor mkinka, 23.07.2021
Přečteno 486x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí