Pracovní selhání

Pracovní selhání

Anotace: alkohol na pracoviště nepatří

po pěšině lesní
procházel se lesní
střežil les svůj přísným zrakem
před pytlákem před přízrakem
rumem znaven však teď říhá
plíží se sem pytlák Říha
co on střelí to hned sní
lesní zatím svůj sen sní
osud vrhl krutý los
upytlačen byl dnes los

Autor Uličný, 22.09.2022
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: Fialový metal, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí