Poděšená vosa

Poděšená vosa

Anotace: Čmelák si zažertoval.

Řekl vose čmelák,
máš na nose bolák,
to tvou krásu šidí,
tohle každý vidí.

Vosa hlavou kývá,
potom jako divá,
k doktorovi spěchá,
ošetřit se nechá.

Doktor těší vosu,
nabídl ji rosu,
pohled do zrcadla,
obava hned padla.

Vosa přec nos nemá,
na čmeldu se hněvá,
vrátit vtip je vhodné,
za trest pak ho bodne.

Autor Psavec, 16.04.2024
Přečteno 35x
Tipy 12
Poslední tipující: Žluťák, Jeněcovevzduchukrásného, J's .., IronDodo, Marťas9, Marten, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí