Verunce

Verunce

Anotace: Pro mou sestřenku Verču. Dětská.

Píšu ti Verunko s plavými vlásky,
to kvůli tobě je na světě lásky,
vím, že jsi mnoha mužů cíl,
kdo poznat chce, znát musí tě dýl. 
Já jsem tu proto, abych sušila slzy,
a abych řekla, že na smrt je brzy,
že spolu zvládnem všechno líp,
škoda že víc s tebou nemůžu být... 

Píšu ti, abych ti mohla říct,
že mám tě ráda než myslíš si víc, 

pamatuju dobu, kdy bývalo nám pět,
od té doby změnil se celý svět, 

naše přátelství však ne,
to věčně snad pevné zůstane.

Píšu ti aspoň pár upřímných řádků,
tobě pro radost a na památku,
ty nejsi žádná bezcitná bestie,
kéž nápisy z bříška voda mi nesmyje,
kéž nikdy se sobě neztratíme,
jen spolu časy zlé si ukrátíme...

Autor genca, 19.11.2007
Přečteno 918x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásné vyznání...

21.11.2007 16:08:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí