Mišce

Mišce

Anotace: Básnička pro Míšu, mou vlastnici a nejlepší kamarádku. Mám tě moc ráda, vždycky jsem měla, vždycky mít budu.

Bez tebe by byl život
jen hořkou tragédií. 
Bez tebe by slunce zhaslo
a květiny přestaly vonět. 
Jen s tebou jsem sama sebou,
jsi moje naděje, že bude líp...
Když jsme spolu, 
tak smutek nemá šanci,
obejmi mě, a trápení se rozplyne. 
Spolu vyřešíme všechno. 
Spolu jsme jedna bytost 
Dokonalá...
Jsi opravdová kamarádka,
moc takových není... 
Jsi pro mě jediná,
na koho se dá vždy spolehnout... 
Pomáháš, nesoudíš cizí lidi,
máš mě ráda takovou,
jaká vážně jsem.
Jsi se mnou
v tomhle krutým světě,
bez tebe bych nemohla přežít
ani den...
Vím, že i když mě všichni opustí,
ty se mnou zůstaneš.

Autor genca, 11.12.2007
Přečteno 538x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí