U oblak a přece na zemi

U oblak a přece na zemi

Anotace: Jedno vím jistě, když půjdu ven, tak jedině se dvěma věrnými kamarády. A sice s tužkou a papírem :)

Na kopcích milovaného domova
pryč od světa šíleného ruchu.
Do trávy měkké schoulená
od oblak vzdálená jen trochu.

Od větru něžně hlazená,
ten rád hraje si s mými vlasy.
Na voňavé zemi položená
kolem hlavy byliny plné krásy.

Dálka v horizontu se rýsuje jasně,
sny, dobrodružství, svobodu slibuje.
Vrátím se do tohoto momentu? - ptám se marně.
Ani nejsilnější bolest, to, co mám v srdci, nevysaje.

S Liškou, ochráncem, za sebou,
upírám oči k okamžiku i budoucnosti.
S věrným přítelem s malou tlapkou,
vždyť přece nemůžu upadat do strachu a lítosti.
S Bohem jež zde, i všude je se mnou,
On nedovolí, abych propadla se do propasti.

Autor Anne Leyyd, 06.09.2009
Přečteno 641x
Tipy 21
Poslední tipující: Jan Urban, V.N.Losinský, Tapina.7, Bíša, PIPSQUEAK, losscar, Lioness, Alien.v.v.s., prostě Zuzana, al-pacino, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líbí...*:)

06.12.2009 11:16:00 | PIPSQUEAK

krásná, hravá, snivá suprovka :-)) tohle mě k ní napadlo :-)
pokreslený papír a tužka,
co víc než jablko a hruška,
mají kouzlo, tečka

31.10.2009 21:07:00 | losscar

Nádhera. :)

26.09.2009 19:40:00 | Alien.v.v.s.

Hmmmm...

08.09.2009 00:16:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí