U lavičky

U lavičky

Anotace: ....nenávidím Vás za to, jak rychle jste se ke mě otočili zády....miluju Vás za to, jací jste byli otočení čelem...

Slza tak tak na krajíčku,
oči vryté v dlaždice,
na kterých se zobrazilo
vzpomínek na tisíce.

Míjela jsem vaše štěstí,
nikotin mi tišil žal,
zrychlujíc mé vlastní kroky,
abych byla od vás dál.

Pak jsem stála v jinovatce
a promítala kysele
časy, kdy jste oba byli
moji dobří přátelé.

A na lavičce navždy bude
vyškrábaná klíčem
věta, která byla psána
závistí a chtíčem:

"I HATE THEM!!!"
Autor Sana.sorrow, 04.12.2009
Přečteno 435x
Tipy 6
Poslední tipující: betmen71, susana načeva, Duhová, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí