Nenávidím!!!

Nenávidím!!!

Anotace: ...pro nikoho..jen o někom...

Nenávidím!!

Kolikrát mě probouzí
ze snů její lkaní,
když vlastním tělem potomky
před bolestí brání...

Ten zvuk se vrývá do srdce
až slzy tečou sami.
Proč se někdo takový
chytl mojí mámy???

Copak se mi honí hlavou,
když Ti z víčka krůpěj padá??
Jak moc ho asi nenávidím??
Jak moc ho asi nemám ráda???

Smysluplnou odpověď
si přečteš jenom ve tváři.
Důvod? Tolik nenávisti
nejde slovy vyjádřit!!!
Autor Sana.sorrow, 04.12.2009
Přečteno 396x
Tipy 10
Poslední tipující: makekazena, ilona, susana načeva, elfik0024, CORONATION
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to ano, ale já nenávidím, právě proto že miluju

05.12.2009 12:48:00 | Sana.sorrow

Nicméně nenávidět je lehčí než milovat!!!***

05.12.2009 00:05:00 | rybí prdy

to se ti to řekne....musel/a by jsi tam být...

04.12.2009 23:41:00 | Sana.sorrow

make love not war

04.12.2009 23:19:00 | CORONATION

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí