špína

špína

Anotace: on sám si dal právo brát..

slzy kanou z očí tvých
a k zemi se nesou..
není slyšet sladký smích,
kolena se třesou..
do temnot se pokoj noří..
slyšíš vrzat podlahu..
tak rychle se tvé sny boří,
utéct nemáš odvahu..
proužek světla zazáří
když se dveře otevřou..
výkřik tone v polštáři
když ti dětství odepřou..
slzy kanou z očí tvých
a k zemi se nesou..
není slyšet sladký smích,
kolena se třesou..
do smutku se duše halí
a rty svírá mlčení..
o tom, co ti všechno vzali
nemá nikdo tušení..
ta vzpomínka v mysli běhá,
nejde na to nemyslet..
když ti nyní chybí něha,
k taťkovi se navrať zpět..
slzy kanou z očí tvých
a k zemi se nesou..
není slyšet dětský smích,
kolena se třesou..
ve vzpomínce tiše mizíš
a nevíš, co bude dál..
sebe sama nenávidíš..
kdo by o to dneska stál ?
ty sama ses bránit měla..
ty sama ses měla bít..
když ses žalem nedusila
začala jsi zevnitř hnit..
do temnot se pokoj noří,
slyšíš vrzat podlahu..
tak rychle se tvé sny boří,
marně voláš po právu..
Autor Salinta, 24.02.2010
Přečteno 489x
Tipy 15
Poslední tipující: Krahujec, Judita, Gabrielle, jedam, YYuri, ilona, Psavec, Petbab, CULIKATÁ, Elisha, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli to je o tom , co si myslím, tak název je ještě kulantní, ať tak či tak, dluhy a příkoří z dětství nás ovlivňují.Pokud neumíme problém pojmenovat a odhalit před viníky, nikdy se neuleví.Rozděl se a svěř se těm pravým, kteří nemají třeba ani tušení.

24.02.2010 17:45:00 | Elisha

Nejhorší je, když bere ten, kdo má dávat ...
ST

24.02.2010 17:26:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí