Život je kolotoč

Život je kolotoč

Anotace: Proč se točí?:,) Jde o jedno z mých prvních děl. Ps.: Prosím, pište komentáře a tipujte, pokud to uznáte záhodno :,)

Život je kolotoč

Život je jak kolotoč,
co točí se do kola,
jenže žádná pauza
v té jízdě se nekoná.
A já se ptám:
Proč, proč, proč,
točí se kolotoč?

Proč je svět tak krutý
a Bůh k prosbám hluchý?
Tak proč, proč, proč,
točí se kolotoč?

Proč v té jízdě nikdy
pauza nepříjde
a proč za každé kolo
platit musíme?
Tak proč, proč, proč,
točí se kolotoč?

Možná máš chuť vyskočit
a říct prostě: „Stůj!"
však kolotoč se točí dál,
na to pamatuj!
Tak proč, proč, proč,
točí se kolotoč?

Na tohle mi asi
nikdo neodpoví,
přesto dál se ptám,
kdo to vlastně ví,
proč, proč, proč,
točí se kolotoč???

Autor E., 05.05.2010
Přečteno 469x
Tipy 9
Poslední tipující: Pauli, Charibeja, dream in emptiness, ilona, enigman, rezina, Házté
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

protože je to kolotoč...

06.05.2010 08:29:00 | enigman

Pro život se točí stále dokola ...

05.05.2010 18:33:00 | rezina

tak ještě kytaru a jedem...

05.05.2010 18:19:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí