Naděje

Naděje

Anotace: Když pocítíš co jsi už zapomněl.

když zahalen ve tmě
poznáš východ slunce
s krásným úsměvem
a hlubokým pohledem

dá ti poznat zapomenuté kraje
zapomenuté pocity štěstí
kdy láska rozprostírá se vědomím
až na pokraj rozkoše

není divu že,
tělo cítí úzkost
když slunce zapadá
a tma bude nekonečná

neNí divu pak, že
oceány kapek smutku, potkávají
myšlenky, jak hrají si v bludišti,
s touhou být na světle.
Autor Orichi, 20.07.2010
Přečteno 485x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

není divu pak,
že oceány kapek smutku,
potkávají myšlenky,
jak hrají si v bludišti,
s touhou být na světle.

21.07.2010 01:59:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí