Bez tebe

Bez tebe

Anotace: o tom jak důležitý je pro mě člověk, který bohužel necítí to samé:(

Bez tebe

Když jsem bez tebe
Tak prázdnou mám duši
U srdce mě nehřeje
Tvůj pohled, úsměv , oči

Když jsem bez tebe
Srdce mé se souží
Já žiju jen pro tebe
S tebou je můj svět hezčí

Když jsem bez tebe
Toužím být s tebou
Když se podívám na nebe
Hvězdičky stříbrné mě zebou

Už nechci být bez tebe
Ta prázdnota je hrozná
Ty jsi mé sluníčko na modré obloze
Jen s tebou cítím se šťastná
Autor Pheobe, 24.12.2004
Přečteno 642x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí