jednoho dne..

jednoho dne..

Anotace: -

jednoho dne, z večera, jednoho dne v zimě

stála paní nevěra, stála věrně při mě..

já ležela v loži z růží, já ležela v posteli,

jeho prsty v mojí kůži, co nevidíš, nebolí..

 

jednoho dne, z večera, jednoho dne v zimě

já ztratila partnera, když byl jiný při mě..

jednoho dne, z rána, jednoho dne na podzim

kde je konec pána, to už já se nedovím..

 

jednoho dne, z rána, jednoho dne na podzim,

po roce jsem máma, s kým tě mám, to nepovím..

já ležela v loži z trnů, já ležela v hrobě,

strachem již teď hrozně trnu, co jen řeknu tobě..

 

 
Autor Salinta, 22.10.2011
Přečteno 492x
Tipy 6
Poslední tipující: Veru, Kapka, Agniezka, SWEET13
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super...

08.07.2012 18:59:19 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí