Neptej se

Neptej se

Anotace: Otázky... bez odpovědí?

Ptáš se
Proč jsi tolik smutná?
Copak
pít slzy ti tak chutná?


Neptej se
 

Ptáš se
Co se přihodilo?
Copak
tě tak rozzlobilo?
 
Neptej se


Ptáš se
Máš mě ještě ráda?
 
Neptej se…

 
Nebo má zrada
rozpáře ti záda...
Autor Prinzeschen, 23.10.2011
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: jondys, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí