Nezmar

Nezmar

Anotace: Já si poradím.

Nezmar jsem, však chyba dámy,
finance mi odebrány.
S proutníka se loudil stává,
zálety své oplakává.

Bez peněz jsem pouze děda,
žádná už mi proto nedá.
Abych nelhal, moc se snažím,
po děvčatech stále bažím.

Zálohové láhve sbírám,
neboť velkou touhou zmírám.
Každý den mám peněz více,
těšte se vy nemravnice.
Autor Psavec, 26.10.2011
Přečteno 316x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, E.T.Jane, CULIKATÁ, modrá..., Kars, Kapka, Mbonita, Holis, strašidýlko-střapatý, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí