..a na krku šál, co škrtí..

..a na krku šál, co škrtí..

Anotace: -

němá řeč a hluchý sluch..

mrtvá křeč a spousta much..

slepý zrak a život smrti..

a na krku šál, co škrtí..

už ne..

výraz bolu v tváři její..

a mrtvloný chlad..

přes to se jí oči smějí..

přeze všechen smrad..

namodralá  kůže..

pohled plný kalu..

mezi zuby růže..

kolem krku šálu..

na těle však ani šrámu..

po boji ni vidu..

zabila se. asi k ránu..

zabila se v klidu..

němá řeč a hluchý sluch..

mrtvá křeč a spousta much..

slepý zrak a život smrti..

a na krku šál, co škrtí..

už ne..
Autor Salinta, 13.11.2011
Přečteno 490x
Tipy 3
Poslední tipující: Veru, To je ONA
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm...vazne...zajimave napsano-

08.07.2012 18:58:19 | Veru

děkuji

08.07.2012 20:43:12 | Salinta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí