Na křídlech vážky

Na křídlech vážky

Anotace: bez komentáře

Na křídlech vážky,

neb měl jsem nésti svět

čekal jsem však marně,

že promění se v květ.

Na spocené dlani

se mi slunce klaní

od východu,

kde vítám ráno

jak věky tomu je dáno.

Na křídlech vážky,

neb měl jsem nésti lid,

K novému věku

a ty sluce mé sviť jen sviť!

Na spocené dlani

se mi měsíc klaní

k  zapadu

se vlci obracejí s naježenou srstí

já vítam tě!

Má milá,

žádoucí!

Smrti!
Autor John Henry Holliday, 15.11.2011
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí