Duše

Duše

Anotace: křechká v život i smrti

V duši, kterou mlha dusí

se stát něco musí

Čas v srdci ti plyne

Smrt tě vítá,

ti kyne!

V duši, kterou mlha rdousí

se stát něco musí

v srdci horko, teče láva

To už tě smrtka vítá,

už ti mává!

Kež mou duši andělé spasí,

neb spáchal jsem hřích...

Na hrobě kytky vadnou a padá sních...

V duši nenávist,

tak hluboké jsou rány

Na hrobě mé jméno

krákají tu vrány...

do pekel cesta snadna jest

do nebe jen dobrými skutky

může cesta vést!
Autor John Henry Holliday, 15.11.2011
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí