Nenávist

Nenávist

Anotace: nenávist vede do pekel

Černá skvrna po benzínu

podmanivá vůně naftalínu

sirka pouhá stačí...

a všechny svině k smrti kráčí!

Šedá krysa na pyšťalku hraje

ocásek se v rytmu pohupuje

pár tonů stačí...

a všechny svině za ní kráčí

Ostrá břitva se zádům klaní,

že brzy chcípneš...

o tom nemáš zdání

já dobře vím

si jedna z nich!

s falší na rtech,

lžeš mi do očí!

ja se směju...

k a p k y krve lítaj k o l e m

dokud to neskončí!
Autor John Henry Holliday, 15.11.2011
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí