život bez zdí

život bez zdí

Vememe kladiva a zboříme zdi,

předsudky padnou a my budeme svobodní.

Obavy, antipatie a šál noci bude odhozen,

svobodná duše a život kterého je každý hoden.

 

Nádech a výdech,

tak čistý, jako lesní mech.

Prostor bez hranic a bariér...

 

vyjít na slunce z temného zákoutí duše,

nadechnout se a letět jako holubice.

Život se má prožít,

nikoliv jen přežít.

 

Tak vezmeme kladiva a zboříme zdi,

předsudky padnou a my budeme svobodní...

tak beru do rukou zednickou zbraň,

budu bořit zdi, tak mě prosím bože chraň...
Autor vincent christian böll, 22.11.2011
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život se má prožít,

nikoliv jen přežít.

tak to je pravda..přežívání to je jako příprava na smrt :(
žít teď a tady ,každej okamžik jako by byl poslední
a zítřku nevěřit! Káždý den je dar tak ať stojí za to :) Dobře napsané!

23.11.2011 09:42:51 | xoxoxo

Až na pár chybiček..ty se dají opravit..tak moc pěkná..s myšlenkou..líbí se mi:)

23.11.2011 07:10:06 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí