Závislost

Závislost

Závislost

Propadla jsem závislosti,
sama nevím kde se vzala,
a má duše plná zlosti,
odevzdaně zavzlykala

Propadla jsem další touze,
spálit se ještě jednou,
a škrtla sirkou dlouze
rukou nejistou

Propadla jsem strachu,
co se do všech buněk vsaje,
a slova uvězněná v prachu,
měním jinotaje

Propadla jsem závislosti,
kdo ví kde se vzala,
a má duše plná zlosti,
naposledy zavzdychala

Autor KristianaAlexBrown, 01.12.2011
Přečteno 440x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, blue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky moc :)

16.12.2011 21:06:43 | KristianaAlexBrown

zajímavá zavislost

03.12.2011 14:14:54 | Radek.oslov.Šafárik

líbí.. docela nápadité a opravdové :)

02.12.2011 10:13:53 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí