REALITA

REALITA

Unikáme z reality

vítr stopy zametá

uzamčený do ulity

život je jak kometa.

Jako smítko v prachu cesty

jako pírko v povětří

necháme se sebou vésti

snad dojdeme ku štěstí.

Svět se směje našim přáním

tužby klesaj pod vodu

Bůh neslyší na volání

koukám smutně nahoru.
Autor Ďábel sám, 03.12.2011
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí