Maškarní srdce ples

Maškarní srdce ples

Anotace: Někdy je třeba se skrývat před zraky druhých a přitom jim být na očích.

Na maškarním plese si Srdce plesá

Vysoká společnost, tlak klesá
Maska Ďábla, zadek Bohyně
Přestrojení povinně!

Kdyby tak někdo tušil,
kdo onen král parketu jest
A rozšířil tuhletu zvěst
Paradox beztrestně trsající mezi bohémy
Toť magnet na boxery, nože a problémy

Pod nosy nahoru
v meziprostoru
Se za maskou směje,
že všem uniká podstata děje

Zábava na účet druhých
Okrádání duševně chudých
Světlo možná, ale hladina nevědomosti srdce nezlomí
Pobaveno odchází, těší se, až příště osud zas pozlobí

 
Autor Serja, 12.01.2012
Přečteno 672x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí