....Myšlenky/Domněnky/Srdce.....

....Myšlenky/Domněnky/Srdce.....

Myšlenky tiše unikají
ty je nechytíš?
hodinky na ruce tikají
té závislosti se nezbavíš....

Domněnky možnosti hledají
proč ale lovíš?
pozdě se ale zeptají
když v sobě bloudíš.....

Srdce hledá naději
Mé dlaně ti radí?
všechny smutky v naději
Srdce Neporadí...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.01.2012
Přečteno 933x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí